2020-ban (is) támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!

Kérjük, 2020-ban támogassa Ön is adója 1%-ának felajánlásával alapítványunk postai szakmatörténeti és közösségi tevékenységét!

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2019-ben előző évi jövedelemadójuk bevallásakor alapítványunk részére ajánlották fel adójuk 1%-át! Segítették vele a postás szakma emlékeinek és hagyományainak ápolását és széles körű népszerűsítését. A 2019. évi tevékenységünkről itt, a dapta.hu  honlapon talál részletes tudósításokat.

 

Így ajánlhatja fel adója 1 százalékát

Letölthető nyomtatványon

Erről az oldalról letöltheti a 19EGYSZA jelű NAV-nyomtatványt, amiben a kedvezményezett civil szervezet rovatba már be is írtuk a Dél-alföldi Postatörténeti Alapítvány adószámát. Önnek csak a személyes adatait kell kitölteni és elküldeni a nyomtatványt a NAV címére.

 

 

Kitöltési útmutató

 

Mentse le a rendelkező nyomtatványt a számítógépére, nyomtassa ki, egészítse ki a személyes adataival, és – a jövedelemadó-bevallásával együtt vagy attól függetlenül – lezárt postai borítékban adja fel postán a NAV címére, vagy nyújtsa be személyesen (esetleg meghatalmazott útján) a NAV legközelebbi ügyfélszolgálatán, legkésőbb 2020. május 20-áig.

Támogatását előre is köszönjük:

 

Dél-alföldi Postatörténeti Alapítvány
Tóth László kuratóriumi elnök