2023-ban is támogassa alapítványunkat adója 1%-ával!

Kérjük, idén (is) támogassa személyi jövedelemadója (SZJA) 1%-ának felajánlásával alapítványunk postatörténeti értékmentő és népszerűsítő tevékenységét!

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik az előző évi jövedelemadójuk bevallásakor alapítványunk részére ajánlották fel adójuk 1%-át! Elősegítették vele a postás szakma emlékeinek és hagyományainak ápolását és széles körű népszerűsítését. Honlapunk híreit, eseményeit lapozgatva megbizonyosodhatnak róla, hogy jól használtuk fel az Önök támogatását.

 

Hogyan ajánlhatja fel alapítványunknak
a múlt évi jövedelemadója 1 százalékát?

 

1) Az alábbi letölthető nyomtatványon

Az alábbi ikonra kattintva letöltheti a 22EGYSZA jelű NAV-nyomtatványt, amiben a kedvezményezett civil szervezet rovatába már be is írtuk alapítványunk adószámát: 18475070-1-06 

 

 

Mentse le a nyomtatványt a saját számítógépére, nyomtassa ki, majd írja be a személyes adatait, és – a jövedelemadó-bevallásával együtt vagy attól függetlenül – lezárt postai borítékban adja fel postán a NAV címére, vagy nyújtsa be személyesen (esetleg meghatalmazott útján) a NAV legközelebbi ügyfélszolgálatán,

legkésőbb 2020. május 20-áig!

2) További lehetőségek

  • Amennyiben a munkáltatója vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, adja át lezárt borítékban a munkáltatónak (a borítékon a leragasztást több helyen is írja alá, hogy a NAV-nál lássák, a lezárás sértetlen maradt).
  • vagy beküldheti a nyilatkozatot elektronikus úton az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével,
  • vagy az ÁNYK keretprogramban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 22EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

További információk a NAV honlapján, itt találhatók

Támogatását előre is megköszönjük!

Tóth László
kuratóriumi elnök