Évértékelő kuratóriumi ülés 2016

Szentes, 2016. november 30. – Megtartotta szokásos évértékelő ülését a Dél-Alföldi Postatörténeti Alapítvány kuratóriuma. 

A kuratóriumi ülés helyszíne: Szentes 1. sz. Posta oktatási (kiállítási) terme.

Napirendi pontok:

  1. Napirendi pontok ismertetése, elfogadása. Ea.: Tóth László
  2. Beszámoló az elmúlt 11 hónapban végzett munkánkról. Ea.: Tóth László
  3. Tájékoztató az 1-11 hónap pénzforgalmáról, az 1%-os felhasználások alakulásáról és a decemberi várható kiadásokról. Ea.: Unginé Frányó Erika
  4. 2017. évi jubiláló és évfordulós posták megemlékezéseinek előterjesztése. Előadó.: Verók István
  5. 2017. évi pénzügyi terv Ea.: Unginé Frányó Erika
  6. Egyebek

A kuratóriumi és ellenőrző bizottsági tagokat, valamint meghívott aktivistákat Tóth László elnök köszöntötte. A kuratórium tagjai egyhangúlag elfogadták a napirendi pontokra vonatkozó javaslatot, ahogyan Tóth László elnök 1-11. havi munkáról szóló, részletes, vetített-képes beszámolóját is. Az összefoglaló itt tekinthető meg:

DAPTA 2016. évi munkája

DAPTA 2016. évi munkája

Meghallgatta és szavazással elfogadta a kuratórium Unginé Frányó Erika tájékoztatóját az alapítvány 2016. január-november havi pénzforgalmáról, az éves költségvetés várható alakulásáról, valamint javaslatát az alapítvány jövő évi költségvetési tervére.

Verók István kiállításvezető felsorolta azokat a postákat, amelyek 2017-ben érkeznek el megnyitásuk kerek évfordulójához, illetve jubileumához. Az alapítvány vezetősége ezen posták vezetőinek felajánlja, hogy amennyiben ez alkalomból megemlékezést kívánnak rendezni 2017-ben, akkor postatörténeti vándorkiállítással és szervezéshez nyújtott segítséggel támogatjuk az ünnepség előkészítését, lebonyolítását. A 2017-ben megnyitásuk jubileumához vagy kerek évfordulójához érkező Bács-Kiskun-, Békés- és Csongrád megyei posták listáját az alábbi képre kattintva tekintheti meg:

Évfordulós és jubiláló posták 2017-ben

Évfordulós és jubiláló posták 2017