Tovább mélyült a kapcsolat sepsiszentgyörgyi partnerünkkel

Szentes-Szeged- 2018. aug. 30-szep. 1. – Augusztus 30-án immár másodszor érkezett testvértelepülési delegáció Sepsiszentgyörgyről Szentesre. A csoport tagja volt Csáky Ernő, a sepsiszentgyörgyi Puskás Tivadar Kismúzeum létrehozója. Labát László, alapítványunk műszaki támogatója már az első nap délutánján megismerkedett a küldöttség tagjaival, és velük töltötte az estét.

Augusztus 31-én délelőtt lehetőség volt átbeszélni a két alapítvány működését és tapasztalatot cserélni. Ezen a napon délután a teljes sepsiszentgyörgyi delegáció megtekintette a postatörténeti kiállításunkat, amelyet Labát László és Verók István mutatott be a vendégeknek.

Szeptember 1-jén szegedi programot szerveztünk szakmai partnerünk, Csáky Ernő részére. A délelőtt Szeged nevezetességeinek megtekintésével kezdődött. Tóth László csak morzsákat tudott adni Szeged történetéből és látnivalóiból. A halfesztiváli ebéd után Labát László az Öthalmi úti távközlési- és informatikai kiállításra kalauzolta vendégünket. Az ott látottak nagy élményt jelentettek számára.

A hivatalos szentesi testvérvárosi program szeptember 2-án ért véget.

Képek vendégeink látogatásáról