Részt vettünk a szentesi civil szervezetek ünnepi rendezvényén

Szentes, 2020. október 10. – Alapítványunk is részt vett a szentesi civil szervezetek mai rendezvényén, amit a Helyi Akciócsoport nemrég felújított irodájánál rendeztek. A megjelenteket Szobota Imréné, a Szentesi Civil Tanács megbízott elnöke köszöntötte, aki elmondta: a városközpontban meglévő korszerű iroda helyiségeit a jövőben a városban működő civil szervezetek is igénybe vehetik. Eddig 15 szervezet jelezte, hogy élni kíván a lehetőséggel.

Kiss Csaba István, Szentes alpolgármestere a civilek tevékenységének fontosságát méltatta, és örömét fejezte ki amiatt, hogy a jövőben ezzel az új lehetőséggel is bővül programjaik helyszíne.

A város civil szervezetei ez alkalomból tablókiállításon mutatták be tevékenységüket, és műsort adtak az iroda előtti területen.

A műsorban közreműködött a Vadrózsa énekegyüttes, továbbá Dömsödi Teréz, a Zöldág hagyományőrző Szakkör Néptáncegyüttese Hankó Györgyné vezetésével, valamint Verók István, nyugalmazott postavezető, postatörténeti kiállításunk vezetője, alapítványunk kuratóriumának tagja, aki népdalokat, nótákat hegedült.

A kiállítás egyik tablóján alapítványunk is bemutatta az elmúlt 15 évben végzett munkáját. (A kiállításhoz alapítványunk kölcsönözte az összes paravánt.)

Fotók: Szentesi Gyors (Facebook, hangos hírújság)